Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

Ново от LFL - иновативни техники за тредлифтинг

Начало  »  Новини  »  Ново от LFL - иновативни техники за тредлифтинг

18.09.2014

Проведените на 12 и 13 септември 2014 г. в София практически обучения по тредлифтинг с мезоконци LFL за начинаещи и напреднали, организирани от фирма ЛК Сърджикъл ООД, дадоха възможност на повече специалисти да овладеят тази нова за България техника и да могат да я предлагат на своите клиенти.

След теоретичната част, представена блестящо от д-р Елена Старкова – председател на Европейската асоциация по тредлифтинг, нашите лекари имаха възможността да придобият практически умения, работейки върху модели под нейна супервизия. Всички дерматолози изразиха своята удовлетвореност от ползотворното обучение.

Освен вече познатите линейни мезоконци LFL бяха представени и два нови вида – спирални (Screw) и зъбчати (Barb), които дават възможност за по-изразен лифтинг ефект и по-ефективно справяне с бръчките. С разширената гама мезоконци дерматолозите имат верен съюзник в борбата с двойната брадичка, при изглаждане на кожата в областта на деколтето, челото, над лактите и коленете, както и при корекции в долната част на лицето, скулите и веждите.

В края на курса всички участници получиха сертификати за овладяната техника - тредлифтинг с мезоконци LFL.