Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

Algeness® - революция в дермалните филъри

Начало  »  Новини  »  Algeness® - революция в дермалните филъри

03.05.2017

С напредването на възрастта нашето лице губи обема, който придава на кожата ни плътност и младежки вид. Дермалните филъри често се употребяват, за да “запълнят“ линии и бръчки, да придадат обем на скули и устни. На пазара има различни видове дермални филъри. Много от тях носят рискове породени от синтетичния произход на някои от съставките им. За първи път на пазара се появява 100% натурален продукт без химикали, омрежаващи агенти и разтворители, създаден на базата на пречистен агарозен гел*. Био филърът е безопасен, не активира имунна реакция и не се наблюдават алергични прояви.

Инжектируемият имплант Algeness® е кулминацията на 10 годишни научни и клинични изследвания. Има характерна молекулярна и биофизична структура, която постига резултат веднага, а не разчита на постепенното привличане на вода и създаване на обем, както при хиалуроновите филъри. Моменталният краен резултат позволява по-голям контрол и прецизност, без необходимост от допълнителни корекции.

Желаният контур и форма се постигат чрез уникалната техника „Master your Results™”, характеризираща се с микро-инжектиране и масаж. За гарантиране на оптимален естетичен ефект, тя се прилага само от лекари, преминали теоретично и практическо обучение.
Не на последно място, при избор на Algeness®, Вие получавате 1.4ml обем в една спринцовка, вместо стандартните за хиалуронови филъри 0,8-1,0 мл.

Възползвайте се от предимствата на новия биоимплант, вече и в България.

*агарозният гел е екстракт от червени водорасли - red algae