Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

4D Barb мезоконци в канюла вече и в България

Начало  »  Новини  »  4D Barb мезоконци в канюла вече и в България

15.11.2017

„Висшият пилотаж” при тредлифтинга са минимално травмиращите 4D Barb мезоконци® – система от канюла-водач и насечен в 4 равнини полидиоксанонов конец. След скорошното CЕ сертифициране, до края на тази година те ще бъдат достъпни и на българския пазар.

Възможностите, които 4D Barb канюлите предлагат, са несравними. Те не само повдигат, но работят и срещу регресивните процеси при изменението на кожата. Обемното моделиране позволява векторно лифтиране и успешно възстановява загубени обеми в различни зони. Всички възрастови изменения като асиметрия, гравитационна птоза, загуба на овала се поддават на корекция. Лицето е само една от зоните, в които можете да прилагате 4D Barb канюла. Успешно се справят с мастните отлагания, отпускането на кожата, възстановяването на контура на шията, деколтето, седалището. Може да се каже, че процедурите с мезоконци 4D Barb канюла успешно съперничат с пластично-хирургичните намеси.

Всяка естетична и подмладяваща процедура, даже най-малко травматичната, има редица противопоказания и опасни етапи, с които специалистът трябва да е запознат. Тредлифтингът с мезоконци® не прави изключение и затова се доверявайте само на преминали обучение и сертифицирани специалисти.