Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

С LFL Anchor моделираме всяка част на тялото

Начало  »  Новини  »  С LFL Anchor моделираме всяка част на тялото

01.10.2018

Интервюто с доктор Лидия Ванеска в списание Amica разкрива опита ѝ при корекция на дупе. Мезоконците LFL Anchor повдигат видимо седалището и дават добри резултати с атравматична техника. Повече за метода научете от статията.

 BOTTOM line

Бразилския многоизмерен лифтинг? Нещо ново и екзотично сред продецурите в Hill Clinic с фокус върху скуптурирането на задните части.

„Бразилското дупе“ е мечта на повече от 80% жени. Как естетичната дерматология се вписва в тази модна вълна?

Тенденцията е да имаш вирнато и стегнато дупе. Модата се наложи в световен план от идоли като Шакира, Дженифър Лопес, Ники Минаж, сестрите Уилямс. Бързото отслабване, лошият ген, възрастовите изменения влияят върху силуета и в тази деликатна зона. Когато забележи тази промяна, жената е склонна към корекции. По време на предварителната консултация показвам снимки на други мои пациентки и когато видят с очите си разликата, 100% от тях избират да си направят бразилския лифтинг с конци Anchor.

Какво е важно да се има предвид преди да започнете работа?

Мускулатурата и мастната тъкан формират седалището. Излишните мазнини над и около бедрата също създават впечатление на несъразмерност. Идеални кандидати за тази процедура са жени с плоско, отпуснато дупе. Затова внимателно преценявам какво и къде трябва да се направи, за да изглежда фигурата добре както в гръб, така и в профил.

Правите всичко без нито един разрез, без скалпел, без белег. Какви методи ползвате?

Работя със силни конци за лифтинг и добавям филър. Сама създадох техника, която обединява двата подхода. Дългогодишната ми практика с конци ми даде усет към това как да въвеждам продуктите, за да получа необходимия резултат. Специално за бразилския многоизмерен лифтинг ползвам Anchor на Lead Fine Lift. Това са отлични резорбируеми мезоконци от полидиоксанон, които създават продължителен и стабилен лифтинг. Закрепват се лесно и надеждно в тъканите, тъй като имат двупосочна зъбчата формула и приличат на котва. Дават много силна опора и повдигат видимо седалището. Ключът към успеха е да ги поставиш по определена схема спрямо спецификата на отделното тяло. Няма универсален подход – всеки пациент е уникален. Поставянето на филър Ultimate 3 ml на Teoxane, след като приключа с лифтинга, създава допълнителен обем. Комбинацията на тези две отделни техники ми дава възможност да постигна желаното оформяне и увеличаване само с няколко убождания.

Кога можем да видим пълния ефект от корекцията?

Оптималните резултати се разгръщат след няколко седмици, но и в момента на самата процедура корекцията е качествена и забелижима. Всичко е гладко, естествено, материалите се резорбират в течение на следващите месеци. Тялото изглежда много по-добре и с дрехи, и без дрехи. Фигурата придобива по-женствени и съблазнителни извивки, доближава се до тъй наречения „пясъчен часовник“ – подчертана талия и апетитни задни части. Ефектът се харесва толкова на пациентите ми, именно защото не изисква подготовка, самата процедура преминава буквално в рамките на половин час, а възстановяването след това е бързо и безпроблемно.

Hill Clinic, Д-р Лидия Ванеска

Специалист по естетична дерматология Консултацията с дерматолог в „Хил клиник“ не се заплаща, ако запазите час на 02 439 3131, hillclinic.com