Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

За мезоконците и тредлифинга

Начало  »  За мезоконците и тредлифинга

Какво представляват мезоконците Lead Fine Lift?

Мезоконците са система от игла с поставена в нея тънка монофиламентна нишка. При изваждане на иглата конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. Впоследствие нишката се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава.

 

Видове мезоконци

 

Линейни мезоконци - основен вид, широко използвани за биоревитализация на кожата, стягане, изглаждане и контуриране в различни области на лицето и тялото. Намира приложение и при по-млади жени с цел предотвратяване на възрастови изменения.

При спиралните мезоконци, нишката е навита спираловидно около иглата, като по този начин се увеличава допирната и площ с подкожната тъкан и стимулира колагеногенезата. Идеални са за насочен локален лифтинг и увеличаване на обема.

BARB - мезоконците с двупосочни нарези, които при опън и изтегляне на конеца се разтварят като малки зъбчета. Това е най-мощният мезоконец за лифтинг в специфични области на лицето и тялото с впечатляващ моментален ефект.

Повече информация можете да намерите в брошурата Lead Fine Lift.

 

Какво е тредлифтинг?

Тредлифтингът е нов естетичeн метод за уплътнение, укрепване и повдигане на отпуснати тъкани със стерилни биорезорбируеми конци Lead Fine Lift.

Принцип на действие

Подкожното въвеждане на мезоконци има моментален стягащ и лифтинг ефект. Присъствието на нишката в тъканите ревитализира кожата, подобрява тонуса и блясъка й, придава й младежки вид.

повече

 

 

Предимства на тредлифтинга:

  • Атравматична техника: убождането с иглата и въвеждането на конеца е безболезнено, не се налага анестезия. Не е необходим възстановителен период. Бърза и лесна процедура, която отнема минимално време.
  • Незабавен и дълготраен ефект с незначителна тъканна реакция. Техниката уплътнява съединителната тъкан, моделира контурите на лицето и тялото, стимулира производството на колаген в кожата, активира възстановителните процеси, повишава микроциркулацията на кръвта, подобрява мускулния тонус. Ефектът продължава до 2 години.
  • 100% биосъвместимост и пълна резорбция на конеца и съответно минимален риск от алергични реакции.
  • Тредлифтингът успешно се съчетава с други естетични процедури - мезотерапия, биоревитализация, пилинг, филъри.

Показания

  • моделиране на лице, шия и деколте, горна част на ръката (предмишници)
  • изглаждане на бръчки, освежаване и изравняване на тена
  • намаляване на обеми - моделиране на коремната област, намаляване на целулитни натрупвания

Защо Lead Fine Lift?

2014-07-11 00:00:00

Мезоконците LFL се произвеждат по патентована технология с най-съвременна автоматизирана техника. Притежават СЕ сертификат и декларация... повече

Мезоконци – области на приложение

2013-11-29 00:00:00

Тредлифтингът с мезоконци е техника за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани с използването на биорезорбируеми стерилни мезоконци Lead... повече

Противопоказания за тредлифтинг

2013-11-29 00:00:00

В хода на проведените клинични изпитания не са отбелязани вторични негативни ефекти, които могат да се свържат с използването на мезоконците.... повече

Barb II - иновативно решение за минимално инвазивен лифтинг

2014-10-23 00:00:00

Barb II - мезоконци с двупосочни нарези, които при опън и изтегляне на конеца се разтварят и забиват като малки зъбчета. Това е най-мощният... повече

Тредлифтинг – нов метод за естествен лифтинг и биоревитализация

2013-11-29 00:00:00

Началото си тредлифтингът води от древен Египет – преди 5000 години египтяните са използвали косми от камила и са ги имплантирали подкожно... повече

Информирано съгласие

2015-03-06 00:00:00

Информирано съгласие на пациентa за процедура тредлифтинг с мезоконци Lead Fine Lift можете да намерите тук. ... повече