Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

Защо тредлифтинг

Начало  »  За мезоконците и тредлифинга  »  Защо тредлифтинг

2019-11-21 00:00:00

Tредлифтингът все повече се налага като иновационна процедура, събрала в себе си най-добрите разработки на учените от 21 век.

Лифтинг ефектът се дължи на ответната реакция на организма, който започва да образува рамка от колагенови влакна около нишките. Естествената мрежа от млади клетки предпазва кожата от гравитационна птоза, опъва съществуващите и предотвратява появата на нови бръчки. Освен това, биологичните процеси около мезоконците стават по-интензивни, снабдяването на клетките с кръв и кислород се подобрява и лицето още в първите минути след процедурата изглежда по-свежо и по-младо.

Нишките се разпадат за 6 до 9 месеца след въвеждането им, а ефектът нараства без да са необходими допълнителни процедури и специални грижи и се запазва до две години.

Не всички мезоконци са еднакви!

Мезоконците Lead Fine Lift се произвеждат от южнокорейския холдинг MEDIFIRST по патентована технология, имат всички европейски сертификати за качество и са регистрирани в Изпълнителната Агенция по Лекарствата в България. Направени са от висококачествен материал, с дебелина на човешки косъм и гарантират минимално инвазивна процедура без отоци и усложнения.

Производителят предлага конци с различни размери и форми – линейни, спирални, зъбчати, с разнопосочни нарези. Разнообразието от видове позволява на специалиста да използва различни мезоконци за различните части на тялото, да ги поставя в различни слоеве на кожата, да комбинира различни видове.

Защо да се доверяваме САМО на сертифицирани за работа с LFL специалисти?

За професионалистите в областта на естетичната и анти-аge медицината е важно, не само да имат инструмент за работа, но и да притежават знанията и уменията за неговото ефективно използване. Лекари, които не са преминали успешно обучение и не са сертифицирани да работят с LFL мезоконци, не могат да ги предлагат. Това е гаранция за вашата безопасност.