Мезоконци Lead Fine Lift

Естествен лифтинг и биоревитализация на кожата

Тредлифтинг – нов метод за естествен лифтинг и биоревитализация

Начало  »  За мезоконците и тредлифинга  »  Тредлифтинг – нов метод за естествен лифтинг и биоревитализация

2013-11-29 00:00:00

Началото си тредлифтингът води от древен Египет – преди 5000 години египтяните са използвали косми от камила и са ги имплантирали подкожно за подмладяване на кожата.

Днес техниката е осъвременена – подкожно се въвеждат резорбируеми мезоконци. Ефектът е моментален – укрепване, стягане,  подобряване тонуса на кожата. Тя видимо се подмладява, благодарение на стимулирането на производството на колаген и ускоряването на микроциркулацията в зоните на приложение. Присъствието на нишката в тъканите ревитализира кожата, подобрява тонуса и блясъка й, придава й младежки вид, изглажда бръчките.

Предимства на тредлифтинга пред останалите познати до сега техники:

Атравматична техника: Иглата влиза безболезнено и не оставя следи, не е необходима анестезия. Възстановителен период практически няма.
Минималното време: Процедурата отнема около 30 минути
Незабавен и дълготраен ефект: Конецът се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, но биоревитализиращият ефект от тредлифтинга трае до две години.
100% биосъвместимост:  пълна резорбция на конеца и без риск от алергични реакции;
Успешно се съчетава с други естетични процедури: мезотерапия, пилинг, филъри, ботокс.

Какво представляват мезоконците Lead Fine Lift ?
Мезоконците са система от игла и поставена в нея тънка монофиламентна нишка от полидиоксанон. При изваждане на иглата конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. В последствие той изцяло се резорбира.
Няма възрастови ограничения за приложение на тредлифтинга. В Азия, откъдето произхожда, се прилага дори при много млади жени с цел предотвратяване на възрастови изменения и постигане ефекта на сияйната кожа.
Тредлифтингът намира приложение в множество области на лицето и тялото. Могат да се третират чело, клепачи, устни, шия, ръце, китки, гърди, корем, седалище и крака. Има много добър ефект при борбата с целулита – мезоконците изравняват релефа на кожата по механичен път и подобряват микроциркулацията.